Ommen

Maak kennis met tennis

Ingezonden

Maak kennis met tennis op de Open Dag op zaterdag 1 april. Je bent welkom tussen 13.00 en 17.00 uur op sportcomplex Westbroek, Sportlaan 5 in Ommen.

Op zoek naar een leuke sport waar je individueel en in teamverband aan kunt deelnemen? Waar naast actief en gezond bezig zijn, ook ruimte is voor gezelligheid? Dat je ook samen met je kinderen kunt doen en waar je nooit te oud voor bent (het jongste TCO-lid is zes en het oudste lid is tachtig jaar)? Dat op elk niveau gespeeld kan worden, recreatief en competitief? Maak dan kennis met tennis. Op 1 april tijdens de open dag wordt het tennisseizoen officieel geopend. Iedereen kan dan vrijblijvend een balletje slaan, ballen en rackets zijn aanwezig. Ook wordt er informatie verstrekt door de tennisleraar en bestuursleden en om 15.00 uur wordt er een Top & Toppertjestoernooi gespeeld.

Tennis Club Ommen viert in 2017 haar jubileum en trakteert. Nieuwe leden betalen het eerste jaar slechts zestig procent van de lidmaatschapskosten. Voor informatie: www.tennisclubommen.nl, secretariaat@tennisclubommen.nl en volg hen op facebook.