Hardenberg

M2 verkozen tot Beste Bouwer 2020

Door de redactie

Voor de vijfde keer op rij maakt vergelijkingswebsite bouwnu.nl de Beste Bouwer(s) van het Jaar bekend. In de categorie Beste Bouwer (10-49 reviews) is M2 Bouw uit Dedemsvaart de winnaar. De uitreiking van de begeerde prijzen vond deze week plaats bij de bouwbedrijven zelf.

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in nieuw- en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende onderdelen een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overallscore prominent wordt getoond op www.bouwnu.nl. In de categorie Beste Bouwer(s) 2020, 10 - 49 reviews, was de eerste plaats voor M2 Bouw uit Dedemsvaart. Tweede werd Bouwbedrijf Hoogeslag B.V. uit Raalte; Bouwbedrijf Westerhof B.V. uit Vriezenveen eindigde op de derde plaats.

"Dicht bij de klant staan"

Rick van der Most van M2 Bouw legt uit dat kwaliteit het uitgangspunt is en dat maatwerk en flexibiliteit vooropstaan in de bedrijfsvoering van M2 Bouw. "En je moet dicht bij je klanten staan. De eerste offerteopname doe ik altijd samen met mijn broer en compagnon Hans, in het bouwproces zijn we vervolgens nauw verbonden met de klant én we leveren samen op. We vullen elkaar goed aan, hoeven elkaar niet veel te vertellen. Dat is de kracht van ons familiebedrijf, maar ook van een goede samenwerking met onderaannemers en leveranciers. Ook hier speelt communicatie een cruciale rol: als de klant een probleem heeft, pak je het zo snel mogelijk op. Die kernwaarde vind je bij al onze mensen (zo'n 15 timmerlieden), onderaannemers en leveranciers. Samen komen we altijd tot een oplossing voor een probleem; we doen het met zijn allen. En dat zie je terug in onze cijfers op bouwnu.nl".