Hardenberg

M2 Bouw verkozen tot Beste Bouwer van 2018

Door de redactie

Door de landelijke vergelijkingswebsite Bouwnu.nl is M2 Bouw uit Dedemsvaart gekozen tot de Beste Bouwer van 2018 in de categorie 10 t/m 49 reviews. Bouwers van woningen kunnen na afloop een beoordeling schrijven en deze indienen bij Bouwnu.nl.

Klanten van M2 Bouw hebben dit ook gedaan en hebben het bedrijf beoordeeld met een 9,8. "Het is voor ons echt een verrassing dat we gewonnen hebben", zeggen Hans en Rick van der Most. "Drie weken voor de prijsuitreiking hoorden we dat we genomineerd waren. Dat is natuurlijk al geweldig, maar als je dan ook nog verkozen wordt tot Beste Bouwer is het helemaal geweldig".

De telefoon heeft sinds de prijsuitreiking extra veel gerinkeld."'We krijgen van alle kanten de felicitaties en dat overrompelt ons wel wa"', vertelt Rick. "Dat hadden we echt niet verwacht".

M2 Bouw is door de broers Hans en Rick van der Most in 2010 opgericht. Het bedrijf heeft geen bouwplaats zoals veel andere bouwbedrijven en zelfs geen apart kantoor. "We hebben allebei een kantoor aan hui"', zegt Hans van der Most. "We werken met een team van inzetkrachten, veelal dezelfde jongens die weten hoe wij willen werken". Omdat de broers zelfs op de bouw meewerken zijn de lijntjes naar het personeel én de klant kort. 'Daardoor kunnen we direct inspringen op elke situatie en bijsturen wanneer de klant met eisen of ideeën komt.'

Wat zegt het hoge waarderingscijfer over het werk van M2 Bouw? "Dat we door het jaar heen altijd goed werk afgeleverd hebben. Geen bouw of verbouwing loopt vlekkeloos, maar als er iets niet naar de zin van de klant is gedaan zorgen wij er altijd voor dat we het netjes oplossen. Een tevreden klant is waar wij naar streven". M2 Bouw werkt met name in de regio Dedemsvaart, Hardenberg en Ommen.