Hardenberg

Lutten Life

Door de redactie

Op zaterdag 29 juni wordt aan de Esdoornstraat in Lutten de 4e editie van Lutten Life worden gehouden. Dit gratis toegankelijke festival is in de loop der jaren flink groter geworden en ook dit jaar hoopt de organisatie weer op veel bezoekers die een leuke en muzikale dag willen beleven.

Simon Felix

Het terrein bevat twee podia waar op elk podium een uur wordt gespeeld, waarbij de laatste band anderhalf uur heeft. Het terrein is open vanaf 14.30 en om 15.00 uur begint op het Autoservice Dekker Stage de band Heftig. Om 16:00 uur staat op het Marsman Precisie Metaal/Kaaskeldertje Stage de band Filthy Pleasure en om 17.00 uur staan de mannen van de Bluesbende op het podium. Om 18.00 uur start Bacon Fat Louis en een uur later is het de beurt aan Stroef. Na The Marshalls, die om 20.00 uur beginnen mogen de lokale helden van de Kisjeskearls van 21.00 tot 22.30 de dag afsluiten. Op het podium dan. Want de organisatie heeft nog een akoestische afsluiter geboekt welke ergens midden op het horecaplein zal staan. Wie dat is gaan ze niet verklappen; dat moet u dan zelf maar komen bekijken. Om 23.30 zal de tap dicht gaan en zit het er helaas op.

Van 15.00 uur tot 18.00 uur zal het Strong For Life Kidsplaza weer geopend zijn. Gratis activiteiten voor de kinderen zoals t-shirts versieren, kleuren, eten, drinken en een echte clown die een te gekke show zal neerzetten! Uiteraard is er een springkussen aanwezig waar de kleinsten zich ook op kunnen vermaken. Kortom een dag voor het hele gezin midden in Lutten.