Hardenberg

Loopgroep AG '85 bedankt sponsor met ludieke actie

Door de redactie

Sinds eind mei is Bos Bedden in Nieuwleusen niet meer in handen van Lubertus en Marga Talen. Rutger en Lianna Veerman hebben het stokje overgenomen. Bos Bedden is al sinds 2002 de sponsor en naamgever van Loopgroep AG '85 en de hardlopers hadden een ludieke actie bedacht om Lubertus hiervoor te bedanken.

Op zaterdagochtend werd bij de nietsvermoedende Lubertus aangebeld. Zo'n dertig hardlopers van AG '85 stonden aan de deur met een bed op wielen. Met Lubertus in het versierde bed werd koers gezet naar Bos Bedden. Daar aangekomen werd onder het genot van koffie/thee en gebak teruggekeken op de prettige samenwerking en werden er herinneringen opgehaald. Zo hebben de hardlopers in 2013 al eens een nachtje doorgebracht in de etalage van de beddenspeciaalzaak. Een fotocollage in de winkel herinnert nog aan deze onrustige nacht.

Bedankt

Lubertus en Marga Talen werden bedankt met bloemen, een goed gevulde broodmand en een kussensloop met daarop het logo van AG '85 en de namen van de hardlopers. Rutger en Lianna werden welkom geheten en ontvingen eenzelfde cadeaupakket.