Twenterand

Lokale samenwerking COOP en St.Antonius

Door de redactie

Op de st.Antonius in Vriezenveen houden de kinderen en volwassenen wel van leuke dingen! Op vrijdag 1 maart was de school voor 1 dag in handen van Prins Mick en Prinses Fiep uit groep 8. Zij kregen van juf Nienke de sleutel van de school overhandigd. Hierna kon het feest beginnen! Verschillende kinderen gaven een optreden voor de hele school. Tussendoor werd er fanatiek gedanst en veelvuldig de polonaise gelopen.

Op het eind van de dag was het tijd voor de grote winnaars: best geklede leerling was Levi Horst uit groep 6. De talentenjacht werd gewonnen door Giel Wensink uit groep 4.

Maar wat is nu een goed feest zonder lekkere versnaperingen?! Zo dacht supermarkt COOP uit Vriezenveen ook. Zij hebben alle leerlingen van de school verwend met overheerlijke koeken en ook nog een lekker zakje chips!

En niet alleen dat, de COOP heeft ons nog veel meer geholpen! Sinds enkele weken wordt er in groep 0/1/2 namelijk gewerkt aan het thema 'beroepen'. Op dit moment zijn de kinderen druk met alles rondom het restaurant en de supermarkt.

En wat is er nu leuker dan op bezoek gaan bij een echte supermarkt?! Daar werkte de COOP gelukkig graag aan mee. Op maandagmiddag 4 maart zijn de kinderen verwelkomd bij de COOP. Ze hebben een uitgebreide rondleiding door de supermarkt gekregen. Ze mochten zelfs even op bezoek bij een echte ijsbeer die in de vriescel lag te slapen.....! Spannend!

De kinderen werden verwend met allemaal lekkere dingen: een mandarijn, lolly, lekker saucijzenbroodje en op het laatst zelfs een lekker zakje chips. Het leuke was, dat ze hun lolly zelf mochten scannen bij de kassa. Het waren heel geslaagde dagen, die met de hulp van de COOP uit Vriezenveen nog eens extra bijzonder zijn gemaakt.