Ommen

Live Muziek in Dalmsholte

Door de redactie

Zaterdag 6 april organiseert Streekrestaurant de Vechtdalkok, Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte in samenwerking met het LP Café een avond met Live muziek. De avond begint om 20.33 uur en de entree is gratis.

Niet alleen kent het Vechtdal veel heerlijke streekproducten en streekgerechten, maar het Vechtdal kent ook enkele steengoede muzikanten die met hun bands onze regio goed op de kaart zetten.

De eerste band die s 'avonds zal optreden is Ambush Rock & Blues uit de omgeving van Vroomshoop. Zij spelen een tribute to Beth Hart! Esther Haandrikman de zangeres van Ambush draagt nu al de naam als 'De Beth Hart van het Oosten'. Dat belooft dus wel een muzikaal spektakel te worden. Het huzarenstukje op deze avond zal worden verzorgd door Tricklebolt uit Lemele, spelen een echte thuiswedstrijd! Ze spelen Vuige 'Retro-rock' die je terug voert naar de gouden oude 70's, met bands als Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Thin Lizzy etc. als grote inspiraties. DJ Havali (Hans van Lingen, de bekende uitbater van Café de Herberg in Ommen) verzorgd op zijn bekende wijze de Afterparty van het indoor Live feest. Het geluid & licht wordt verzorgd door PPsound uit Ommen, Pascal Pasop staat bekend om zijn fijne afstemming van het geluid en dat zal deze avond zeker te horen zijn in de perfecte akoestiek van de zaal in Streekrestaurant de Vechtdalkok.