Hardenberg

Liefste knuffelbeer van het land viert zijn verjaardag

Door de redactie

Op zondag 10 februari viert Bumpie de Beer, de liefste knuffelbeer van het land, zijn verjaardag. Bumpie is de knuffelbeer van Hannah de Heldhaftige, de hoofdpersoon van het Sprookje van de Sprookjescamping. Hij woont samen met Hannah in het kasteel. Bumpie is vooral een hele lieve knuffelbeer. Als kinderen hem zien, wordt er altijd even geknuffeld. Praten kan Bumpie niet, maar je kan wel aan hem zien wat ie graag wil.

Waar houdt Bumpie van?

Bumpie is een hele zachte knuffelbeer en houdt erg van knuffelen. Bumpie houdt vooral van pannenkoeken, maar als hij geen pannenkoek kan bemachtigen, eet hij ook graag boterhammen met honing. Hij lust graag zoete traktaties.

Hannah de Heldhaftige neemt Bumpie altijd mee op avontuur. Soms maken ze dingen mee die Bumpie wat spannend vindt. Maar hij haalt wel vaak grapjes uit en is daarbij soms een beetje onhandig. Van de avonturen wordt ie vaak heel moe en dan gaat ie lekker slapen met zijn knuffels. Naast avonturen beleven is Bumpie verzot op spelen met blokken in de speelkamer, een kamer in het kasteel van Hannah. Bumpie speelt daarnaast ook graag op de grote berenschommel. Die heeft Hannah speciaal voor hem gebouwd.

Bijzondere verjaardag

Dit jaar wordt zijn verjaardag iets anders gevierd dan andere jaren. Bumpie weet zelf nog niet wat het programma is, maar de Sprookjesvrienden hebben iets bijzonders voor hem in petto. Kinderen kunnen dit jaar ook meehelpen met de voorbereiding van het feestje. Voor de versiering, de traktaties, etc. is nog hulp nodig! Daarvoor houdt u de Sprookjescamping Facebook en Instagram in de gaten. Bumpie vindt feestjes erg leuk en hij vindt het dan vooral fijn als er veel kinderen komen. Er is echter een beperkt aantal kinderen met ouders dat bij de verjaardag aanwezig kan zijn. Kijk voor meer actuele informatie op: www.sprookjescamping.nl/bum.