Kinderpersbureau

Lessencarrousel op het Vechtdal College in Hardenberg

Door de redactie

Ik was woensdag 16 januari bij de lessen carrousel op het Vechtdal College in Hardenberg. Het is een leuke middag geworden.

Door Jolien Visscher

Ik ging er met andere kinderen van mijn school heen het was heel gezellig.

Om 13.00 uur begon het. We kwamen binnen en toen stonden we in een rij. Toen de rij afgelopen was en wij aan de beurt waren kregen we een nummertje ik kreeg nummertje 3 (volgens mij). We mochten naar de kantine lopen en daar een plekje zoeken. Toen iedereen zat begon er iemand te praten, hij zei welke groep met welke leraar mee moest.

Als allereerst ging ik naar wiskunde daar kregen we een doosje smarties en 2 blaadjes eentje met vragen en eentje waar we de antwoorden op moesten schrijven. Daarna ging ik naar gym. We gingen allesbal doen we werden in 2 groepen verdeelt als de gymleraar zei "3" dan gingen de eerste 3 kinderen op de bank naar het doel rennen en raakten het aan toen gingen ze het spel spelen met de bal die op de grond lag. De ene keer is het een basket bal en de andere keer een voetbal of een trefbal. Als laatste gingen we naar geschiedenis. We kregen eerst een snelle rondleiding van de geschiedenis leraar door de school. Daarna gingen we naar het lokaal en de leraar vroeg wat we al wisten over geschiedenis. Het was heel leuk!