Hardenberg

Leif de Leeuw band bij City Hall Blues

Door de redactie

Elke laatste vrijdag van de maand (behalve in juli en augustus) organiseert City Hall Blues een optreden met live bluesmuziek. De activiteiten van de bluesclub vinden plaats in het vroegere gemeentehuis van Dedemsvaart, waar nu The Fellowship of Acoustics zetelt. Op 25 oktober treedt daar de Leif de Leeuw band op.

De Leif De Leeuw Band is een jam-band geformeerd rond naamgever en bluesgitarist Leif de Leeuw (1995). Niet alleen Leif zelf sleepte diverse grote prijzen in de wacht, maar ook de band als geheel, waaronder die van Beste Band bij de Dutch Blues Challenge. De band laat zich niet beperken tot één stijl, in de shows komen ook genres zoals funk, soul, country en rock voorbij. Ieder optreden is uniek, met volop ruimte voor improvisatie door de verschillende bandleden.

Na zijn tournees door China en Spanje komt de Leif de Leeuw band nu ook naar Dedemsvaart, met als primeur twee drummers in de nieuwe zeskoppige bezetting. Het optreden in de hal van TFOA aan de Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart begint om 21.00 uur, de entree is 15 euro. Meer informatie staat op www.cityhallblues.nl.