Hardenberg

Lange wandeling door het Reestdal

Door de redactie

Vanuit heit Bezoekerscentrum De Wheem organiseert Landschap Overijssel zondag 7 april een lange wandeling door het Reestdal. Samen met een gids ga je vanaf 9.30 uur op pad voor een wandeling van 15 tot 20 km. Ga je ook mee?

Lange wandeling; veel te zien en goed voor het lijf

Tijdens deze wandeling kunnen we een behoorlijk gebied van het Reestdal bekijken. We wandelen stevig door en leggen een tocht af die ongeveer 15 à 20 kilometer beslaat. Dit heeft als voordeel dat we veel kunnen zien onderweg en het ook nog eens goed is voor de conditie. Gedurende de wandeling picknicken we ergens onderweg. Het is de bedoeling dat je zelf zorgt voor een tussendoortje, lunch en drinken..

Waar en wanneer

De genoemde wandeling start om 9.30 uur vanaf bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug en duurt tot ergens in de middag, afhankelijk van de duur van de pauzes die er worden genomen. Kosten voor deelname bedragen vijf euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen. Donateurs van Landschap Overijssel kunnen op vertoon van hun pasje gratis deelnemen. Aanmelden kan via de website www.landschapoverijssel.nl