Hardenberg

Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten

Door de redactie

Landschap Overijssel annuleert alle activiteiten, excursies en cursussen in verband met het coronavirus. Ook zijn bezoekerscentra, kantoren en gereedschapsdepots gesloten en werken er tijdelijk geen vrijwilligers. Alle groene vrijwilligers worden daarnaast geadviseerd om de komende tijd niet in groepsverband te werken.

unknown

Landschap Overijssel volgt de richtlijn zoals die gesteld wordt door het RIVM in de beheersing van het coronavirus. De bezoekerscentra, waaronder De Wheem in Balkbrug, zijn in ieder geval gesloten tot en met 6 april. De organisatie roept al haar vrijwilligers op om hun vrijwilligerstaken tijdelijk neer te leggen. Ook adviseren wij alle groene vrijwilligers om de komende tijd niet in groepsverband te werken.

Vragen? Bel of mail

Landschap Overijssel blijft bereikbaar voor vragen via 0529-401731 en info@landschapoverijssel.nl. Ook werken zoveel mogelijk medewerkers van Landschap Overijssel thuis. De contactgegevens van onze medewerkers vind je op www.landschapoverijssel.nl/organisatie/onze-mensen.

Landschap Overijssel volgt de komende tijd de dagelijkse ontwikkelingen en past daarop indien nodig het beleid aan. Op de website en via de social media communiceren zij over verdere ontwikkelingen.