Hardenberg

Ladies Afternoon met Fiere Vrouwen

Door de redactie

Op zondag 27 februari is er vanaf 15.00 uur een gezellige Ladies Afternoon met gratis bubbels en hapjes in De Gashouder in Dedemsvaart, en natuurlijk de geweldige voorstelling 'Good Girl' van de Fiere Vrouwen.

Drie powerzangeressen vertellen en zingen zich in de huid van beroemde en beruchte vrouwen. Van Beyoncé tot Majoor Bosshardt. Van schrijfster tot seriemoordenares of sekssymbool. Er komen pareltjes van muzikale portretten voorbij die een eerbetoon vormen aan vrouwen van naam, die een unieke plaats innemen in de wereldgeschiedenis van toen en nu. De drie Fiere Vrouwen maken voor alle vrouwen die geportretteerd worden een speciaal op maat gemaakte tekst. En een lied helemaal toegesneden op die vrouw. Zo klinken tekst en lied over bijvoorbeeld A.M.G. Schmidt alsof Annie ze zelf gemaakt heeft.

Programmeur van de Gashouder Joke van Davenhorst: "Ik ben vorig jaar naar een voorstelling van de Fiere Vrouwen geweest in het theater van Nijverdal, en was diep onder de indruk van de voorstelling. Want de Fiere Vrouwen brengen op unieke wijze beroemde vrouwen tot leven. Je hoort achtergrondverhalen met nieuwe feitjes en leuke weetjes en je hoort een fantastisch gezongen lied over de vrouwen, waarvan foto's op de achterwand van het theater te zien zijn. Ik wist van tevoren niet helemaal wat ik ervan kon verwachten, maar was zó aangenaam verrast, dat ik direct vond dat de Fiere Vrouwen een plekje verdienden in de Gashouder". Meer info en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl.