Hardenberg

LAATSTE JEUGD TENNISINSTUIF VAN 2020 KOMT ERAAN!

Ingezonden

De tennissers is in Nederland aan een comeback bezig, dit jaar hebben vele tennisverenigingen in Nederland nieuwe leden mogen verwelkomen. Ook in Slagharen hebben tientallen nieuwe leden kennisgemaakt met de tennisvereniging. Tennis behoort immers tot één van de sporten waar de 1,5 meter afstand eenvoudig gehanteerd kan worden.

Het afgelopen half jaar hebben de Slagharense basisschool kinderen al kennis kunnen maken met het (school)tennis in Slagharen. Daarnaast gingen de tennislessen allemaal door onder leiding van Svenja de Greef en Sven Boers.

In Slagharen lopen de jeugdactiviteiten allemaal door. De wekelijkse jeugdtossavonden onder begeleiding van vrijwilligers gaan gewoon door evenals de maandelijkse Tennisinstuif. Iedere maand; elke eerste vrijdagmiddag, organiseert Tennisvereniging Slagharen voor alle jeugd een tennisinstuif, niet-leden zijn hierbij naast de bestaande leden welkom om op een informele wijze kennis te maken met de tennissport in Slagharen. Op vrijdag 4 december is de laatste instuif van 2020! De instuif staat onder begeleiding van Bart van Dijk en Bastiaan Arkes. De activiteit begint om 15.30 duurt tot 17.00 uur.