Hardenberg

Kunst en muziek bij De Kruidenhoeve

Door de redactie

Tot en met eind augustus kunnen individuele bezoekers en gezinnen ieder dinsdag- en woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur terecht bij De Kruidenhoeve om de sier- en kruidentuin en het mini-museum te bezoeken, maar ook om kunst te bekijken. Twee Drentse beeldend kunstenaars, Elisa van den Berg uit Meppel en Martha Veldthuis uit Ruinerwold, exposeren hun werk in de tuin.

Deze kunstwerken, van hout, keramiek en brons, zijn tijdens de openingstijden in combinatie met tuinbezoek te bewonderen. Op zondag 12 juli is er om 15:00 uur een tuinconcert met de 'Two Kings'.

Two Kings bestaat uit Erik Zonneveld en David Stolze. Twee muzikanten die de laatste 20 jaar met name actief zijn geweest in het bluesrock circuit. Als zanger en gitarist van FatMouth hebben ze in die twintig jaar ontelbare kroegen en podia bezocht. In de autoritten van en naar de optredens werd er door Erik en David naar 'mooie muziek" geluisterd. Prachtige en intrigerende nummers die onmogelijk op een bluesrock podium ten gehore gebracht konden worden. Daarom doen ze dit in De Kruidenhoeve met een gastoptreden van Roelof Overweg. Reserveren is in deze corona-tijd verplicht: info@kruidenhoeve.nl of 0523-656049. Het aantal zitplaatsen is beperkt. De Kruidenhoeve vindt men op Den Oosterhuis 10 in Balkbrug. Er is voldoende parkeergelegenheid