Hardenberg

'Komkommertijd' in De Binder want EWW treedt op

Door de redactie

De Hoogenwegse toneelvereniging 'Elck Wat Wills' EWW doet na de voorstellingen in eigen huis en in De Voorveghter ook Gramsbergen aan. Op zaterdag 30 november om 20.00 uur treden ze op in het dorpshuis. En hoe!

Harry Kruiper

Het zal die avond een lekker avondje lachen geblazen worden, helemaal in de trant van Theater van de Lach. 'Komkommertijd' is een blijspel van schrijver Carl Slotboom. Het theaterstuk speelt zich af in een plattelandshotel waar in en tussen twee hotelkamers veel verwikkelingen zullen gaan plaats vinden. Die vinden plaats als er tussen de hotelgasten veel verwarring ontstaat als de kamers dubbel gereserveerd blijken te zijn. De theaterbezoekers van de avond hoeven niet zelf door het sleutelgat van de verbindingsdeur te kijken, want dat doen de acteurs wel. Die zorgen voor de nodige persoonsverwisselingen, met de bijbehorende bedscènes en de daaruit volgende komische verwikkelingen. Na eerdere voorstellingen als 'Helemaol hoteldebotel' en 'Koe-ke-loer'n' levert EWW dus weer vermakelijke avonturen in een logiesgelegenheid.

Het is een avond voor donateurs van de stichting 'Vrienden van het Dorpshuis en het Zwembad' maar ook voor overige belangstellenden. Reserveren is gewenst, want met 300 zitplaatsen geldt in de grote zaal 'vol is vol' in De Binder. Aanmelden kan via e-mail vriendenvanhetdorpshuis@gramsbergen.nl of telefoon 06-10258630.

Harry Kruiper

Harry Kruiper