Hardenberg

Koffieochtenden voor mantelzorgers

Door de redactie

Voor 2019 staan er weer een aantal koffieochtenden gepland voor de mantelzorger en degene waarvoor gezorgd wordt in de gemeente Hardenberg. U bent van harte welkom om andere mantelzorgers te ontmoeten en ervaringen te delen

unknown

De koffieochtenden zijn op de volgende data donderdag 28 februari bij de Koppel in Hardenberg, donderdag 25 april bij De Kiewiet in Dedemsvaart, donderdag 20 juni bij Granny Barn in Gramsbergen, donderdag 12 september bij Veur Mekaar in Bergentheim en dinsdag 15 oktober oktober bij het Trefpunt in Balkbrug. De ochtenden zijn van 10-11:30 uur.

Deze koffieochtenden worden georganiseerd vanuit Steunpunt Mantelzorg Carinova en worden u aangeboden door de Gemeente Hardenberg. We vinden het fijn dat u komt en bij voorkeur dat u laat weten als u aanwezig zult zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden. U kunt contact opnemen met de mantelzorgconsulenten: Rinie van de Hoek Mobiel: 06 – 30732933 Email r.vandehoek@carinova.nl; Anita Norden Mobiel :06-23057541 Email a.norden@carinova.nl.