Hardenberg

Het Reestdal bakt

Door de redactie

Zaterdag 13 april om 11.30 uur, gaan de deuren van de stal weer open, bij zuivelboerderij De Waard aan de Hoofdweg 22 in Balkbrug.

De koeien kunnen weer grazen in de wei en daarvan worden ze heel blij. Dit keer maken de boer en de boerin daar een feestje van met taart. Heel het Reestdal bakt.

Wie bakt de mooiste en lekkerste Reestdal-taart? Neem je taart zaterdag 13 april mee naar Zuivelboerderij De Waard en laat deze beoordelen door Daniël Poolman, de kok van Proefkamer Het Reestdal.

Daarbij zijn de volgende criteria belangrijk: Minimaal 1 van de ingrediënten is zuivel van Zuivelboerderij De Waard; aandacht voor gezond/verantwoord gebak; taart/gebak geeft het Reestdalgevoel/smaak van het Reestdal weer.

(Dit mag je ter plekke toelichten) Meld je voor 10 april aan per mail: info@zuivelboerderijdewaard.nl

Beloning

De beste drie worden beloond met een prijs. Eerste prijs: Dinerbon van Proefkamer Het Reestdal; tweede prijs Boer'n thee bij Zuivelboerderij De Waard (voor 2 personen); derde prijs: Waardebon Zuivelboerderij De Waard

Van 10-14 uur is er een Streekmarkt met mooie en lekkere producten uit het Reestdal. Ook zijn er andere activiteiten zoals Boer'n Survival met Reestdal Outdoor, pannenkoeken bakken voor kinderen en versieren (in samenwerking met Proefkamer het Reestdal / W)eten uit de Natuur) en wat dacht u van een ritje met dehuifkar? Kom zaterdag 13 april Het Reestdal proeven en beleven