Hardenberg

Knutselen met natuurlijke materialen

Door de redactie

Onder begeleiding van de speciale kinderteamgidsen kun je in de voorjaarsvakantie op woensdag 19 februari knutselen bij bezoekerscentrum De Wheem. De knutselmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Ineke Muijser

Er zijn vijf verschillende knutsel-tafels waar je met je stempelkaart langs gaat en de mooiste kunstwerkjes maakt van natuurlijke materialen. Uiteraard is er tijd voor een pauze met lekkere limonade en een koekje. De middag is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Ben je jonger dan 6 jaar dan mag je mee knutselen onder begeleiding van een volwassene. De kosten bedragen 2,50 euro per kind. Opgeven voor deze knutselmiddag is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

De Wheem

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee en een stuk heerlijke Reestdalkoek. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer