Hardenberg

Kloosterhaar wandelt gezond nieuw jaar in

Door de redactie

Op zondag 27 januari gaat Kloosterhaar weer aan de wandel in het eigen dorp. Om 13.00 uur klinkt bij de Museumboerderij aan de Verlengde Broekdijk het startschot voor Gewoon Gezond 2019 en beginnen we het nieuwe jaar met een gezellige en verrassende Nieuwjaarswandeling.

De route voert langs enkele leuke initiatieven en de wandelaars kunnen onderweg genieten van livemuziek, een hapje en drankje. De tocht begint en eindigt bij de Museumboerderij, waar nadien een afterparty is met de band Spare Jerry's en een springkussen voor de kinderen.

De opbrengst van de koffie- en theeverkoop komt ten goede aan de Stichting Dorpsarchief Kloosterhaar en het thema van de wandeling is dit jaar 'een rookvrije generatie'. Iedereen kan meedoen aan de tocht, ook wie niet goed ter been is. In dat geval kunt u om 12.45 uur bij dorpshuis 't Haarschut opstappen in de huifkar die naar de Museumboerderij rijdt en hier aansluit bij de wandeltocht. Voor alle andere deelnemers geldt: doe gewoon gezond en kom op de fiets want de parkeermogelijkheden zijn beperkt. Voor meer informatie kunt u bellen met 0523–241962 of mailen naar info@dehaere.nl.