Hardenberg

Kleurwedstrijd van Vechtdal Boert Bewust

Door de redactie

Deze week is het voorjaarsvakantie. Een tijd om samen een dagje op stap te gaan. Maar helaas is het nu niet mogelijk om boerderijen te bezoeken. Om toch te kunnen genieten van de voorjaarsvakantie houdt Vechtdal Boert Bewust een kleurplaatactie voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Download de kleurplaat hier en doe mee. Ga jij de kleurplaat mooi inkleuren? Versieren mag natuurlijk ook. Maak er maar iets heel bijzonders van. De mooiste inzendingen worden beloond met een rondleiding op het bedrijf van één van de deelnemers van Vechtdal Boert Bewust. Kijk maar eens op deze website en bedenk bij wie jij graag op bezoek zou willen. Wil je graag meer te weten komen over koeien, varkens, kippen, fruit of bepaalde akkerbouw zoals granen, bieten of bloembollen? Dan kun je daarvoor kiezen.

Voor 1 maart inleveren

Lever je kleurplaat voor 1 maart in bij een boer of tuinder van Vechtdal Boert Bewust bij jou in de buurt. Je mag ook een foto of scan van je kleurplaat maken en deze mailen naar Vechtdalboertbewust@gmail.com. Wie weet win jij die leuke rondleiding wel.