Hardenberg

Kleurrijke klanken in Sanders Finale

Door de redactie

Zaterdag 2 november om 20.00 uur treden Sander van Marion (orgel) en Eveleyn Heuvelmans (hobo) op in de W.H. Zwart Hal, Grensweg 17 Lemelerveld. Sander van Marion verrast u met zijn orgelspel uit zijn 60 jarige jubileumconcert. Op verzoek treedt hij nogmaals op met Hoboïste Evelyn Heuvelmans. Het is tevens het afscheidsconcert.

Zestig jaar geleden begon de muzikale reis van de organist, dirigent en componist Sander van Marion, de in 1938 in Scheveningen geboren musicus. Na zijn opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag verwierf hij zich met zijn karakteristieke orgelspel, zijn improvisatietalent en zijn verrassende concerten als dirigent van vele koren een gevestigde naam zowel in het binnen- als in het buitenland.

Evelyn Heuvelmans verzorgt lessen hobo, piano en blokfluit bij Muziekschool Barneveld.

Sinds de leeftijd van 12 jaar speelt ze hobo. Ze werd verliefd op de zangerige klank, de eindeloze mogelijkheden om samen te spelen, maar toch ook het solistische karakter.

Het volledige programma staat vanaf 15 oktober op de site: www.huetink-royalmusic.nl

Reserveren?

Reserveren kan via Huetink, 0572-371838 of via adhuetink@gmail.com.

De entreeprijs bedraagt vijftien euro inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang.