Hardenberg

Kleine Wolf genomineerd voor Camping van het Jaar

Door de redactie

Camping de Kleine Wolf in Stegeren is door de ANWB genomineerd voor de verkiezing 'Camping van het Jaar 2021' in de categorie 'fijnste gezinscamping'. De Kleine Wolf behoort hiermee in ieder geval tot een van de beste drie campings van Nederland. Op 13 januari wordt bekendgemaakt of De Kleine Wolf weer de titel van Camping van het Jaar mag dragen.

De verkiezing is een initiatief van de ANWB waarbij campinggasten zelf hun stem uitbrengen op hun favoriete camping. De drie campings met de hoogste resultaten zijn genomineerd voor de titel Camping van het Jaar 2021. Naast deze nominatie heeft De Kleine Wolf ook vijf sterren ontvangen van de ANWB. Daardoor mag de camping zich in 2021 weer een 'erkende topcamping' noemen.

Boost voor 2021

Anne-Sophie Kat en Peter Kamphuis van De Kleine Wolf zijn trots en vereerd dat hun camping weer is genomineerd in dit bijzondere jaar. "We waarderen het enorm dat gasten zo tevreden zijn ondanks de maatregelen die we hebben moeten treffen door het coronavirus. Deze nominatie geeft ons weer een boost voor een fantastisch 2021", aldus Anne-Sophie Kat.

Slecht jaar

2020 was voor de Kleine Wolf een slecht jaar, omdat de camping tot 15 juni niet volledig open mocht en omdat in het najaar Duitsland Nederland als risicogebied heeft verklaard waardoor veel Duitse gasten niet konden komen. De zomervakantie was daarentegen fantastisch waarin de camping zo'n zeven tot acht weken was volgeboekt, waar dat normaal ongeveer vijf tot zes weken is.

De Kleine Wolf

De Kleine Wolf is een vijfsterrencamping, gericht op gezinnen met kinderen van alle leeftijden. De Kleine Wolf beschikt over 600 kampeerplaatsen, 45 verhuuraccommodaties en faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een theater met animatie en een zwem- en visvijver.