Hardenberg

KIOS'45 speelt om maximaal ¿ 50.000,-- in Echt Waar bij SBS 6.

Ingezonden

Korfbalvereniging KIOS'45 werkt al een aantal jaren samen met de Vriendenloterij. Periodiek komt KIOS'45 in actie om meer spelers voor deze loterij te rekruteren. Er ontstaat dan een win-win situatie: de Vriendenloterij "verkoopt" meer loten en KIOS'45 ontvangt maandelijks van elk lot dat voor de vereniging meespeelt (dit bepaalt de koper zélf) een mooi bedrag.

Vanuit deze samenwerking is KIOS'45 uitgenodigd een team af te vaardigen voor het Tv-programma Echt Waar!? van SBS 6. Tien verenigingen strijden daarin om maximaal € 50.000, --. In de laatste aflevering, zaterdagavond 12 oktober om 21:30 uur gaat KIOS'45 deze uitdaging aan. En ...... het blijft spannend tot het einde!

KIOS'45 roept de lezers van de Toren op om ook mee te gaan spelen in de Vriendenloterij en dan bij de aanmelding te klikken op "Ik steun een club of stichting naar keuze", op het volgende scherm nog eens, zoek daar op Sibculo, kies dan voor KIOS'45 en maak uw aanmelding verder af.

Speelt u al mee dan kunt u via uw persoonlijke pagina "mijn vriendenloterij" het doel waarvoor u speelt aanpassen en (hopen wij) kiezen voor een doel in de gemeente Hardenberg, bij voorkeur natuurlijk KIOS'45.

De vereniging moet op korte termijn het dak van het clubgebouw vernieuwen (nadat in 2018 reeds de complete warmwater-en douchevoorziening vervangen moest worden) en zoekt extra financiële middelen om dit in het jubileumjaar 2020 (75-jarig bestaan) te realiseren.

KIOS'45 wenst u veel kijkgenot bij Echt Waar!?

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer