Hardenberg

Kindermiddag ontdekkingspad De Wheem

Door de redactie

Ga je mee de omgeving bij De Wheem ontdekken? Op woensdag 30 september is er bij bezoekerscentrum De Wheem een kindermiddag. Wat gebeurt er in de herfst in het bos? Na aanmelding ontvangt u een bevestiging met de exacte starttijd.

unknown

Tijdens deze middag gaan ze weer lekker naar buiten en zien we dat er heel veel te beleven is in de natuur van het Reestdal. Samen met vrijwilligers van ons kinderteam trek je er op uit en volgen we een ontdekkingspad. Het wordt een ontdekkingspad met onderweg opdrachten over bomen, herfstvruchten en bladeren. Je mag een natuurschilderij maken, een spel spelen of je kunt luisteren naar een spannend verhaal. De middag is bedoelt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Praktische informatie

Trek niet je beste kleren aan. Bijdrage is 2,50 euro per kind. Donateurs van landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun donateurspas. Vergeet je deze niet mee te nemen? Als je je hebt aangemeld krijg je een mailtje waarin staat hoe laat je mag komen en hoe laat je weer opgehaald mag worden. Kijk voor het aanmelden op www.landschapoverijssel.nl.

Rekening houden met corona

Je moet je wel even aanmelden want we houden de groepsgrootte beperkt vanwege het coronaprotocol en daarom zijn we deze middag ook alleen maar buiten actief. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. Hoe meer betalende donateurs Landschap Overijssel heeft, hoe beter wij het landschap kunnen versterken. Donateur worden kan al vanaf twintig euro per jaar. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer