Hardenberg

Kindermiddag 'Mammoet' bij De Koppel

Door de redactie

Op woensdag 22 januari organiseert De Koppel een creatieve middag, waarbij kinderen flink hun fantasie mogen gebruiken om een mammoet te maken. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar.

De middag begint met wist-je-datjes over de mammoet. Want wist je bijvoorbeeld dat er mammoeten rond hebben gelopen in Drenthe? En dat ze inderdaad de overgrootouders waren van de huidige olifanten? Daarna gaan de kinderen aan de slag met papier. Er moet veel geknipt worden. Ze mogen natuurlijk zelf de kleuren uitkiezen, zodat ze hun eigen fantasie-mammoet kunnen maken. Ook ligt er wol, want mammoeten hadden een dikke vacht. En stevige poten trouwens, slagtanden en een slurf. Vanaf 6 jaar dit keer, omdat de kinderen wel moeten kunnen knippen.

De middag begint om 14.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Voor informatie en opgave 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer