Hardenberg

Kindermiddag 'Lentekriebels' bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 7 maart organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt gaat worden. Kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom.

Het is nog een beetje winter, maar wat kijkt iedereen uit naar de lente. Daarom worden deze middag lente-cupcakes gemaakt, zodat de lentekriebels alvast toeslaan. De heerlijke cupcakes kunnen met zonnige kleuren en vrolijke versieringen afgemaakt worden. Natuurlijk is er halverwege ook weer tijd om gezellig samen iets te drinken.

De leiding is in handen van Janet Bouwhuis. Janet is dol op koken en werkt graag met kinderen. Zij verzorgt een groot aantal kindermiddagen bij De Koppel. De cupcakes mogen na afloop meegenomen worden naar huis. Als er tenminste nog wat van over is ¿.

Zin in deze lentemiddag?

Geef je dan uiterlijk 5 maart op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave, 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur.

De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten.