Hardenberg

Kindermiddag 'Appeltaartjes bakken' bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 19 oktober organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij het om appels draait. Kinderen van 6 t/m 12 jaar zijn van harte welkom. Uiteraard kunnen ook jongere of oudere kinderen, ouders en grootouders, die dit leuk vinden, meekomen.

Het is niet geheel toevallig dat er appeltaartjes gebakken gaan worden, want deze hele zaterdag staat in het teken van fruit, waaronder appels. Vanaf de ochtend namelijk kan er fruit geperst worden en zijn er pomologen aanwezig om appels te determineren. Terug naar de activiteit voor kinderen. Appels kun je niet met peren vergelijken, maar je kun er wel heerlijke dingen van bakken en dat gaan ze doen. Wie maakt de lekkerste appeltaart? En dat niet alleen: ook maken zij lekkere chocolademelk met slagroom.

Janet Bouwhuis begeleidt de kinderen. Zij houdt erg van koken en van het werken met kinderen. In verband met het inkopen van de materialen is opgave verplicht.

De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor meer informatie en opgave 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg, Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van

13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten!

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer