Hardenberg

Kinderkledingbeurs Hoge-Hexel

Door de redactie

Op zaterdag 28 september is er een beurs voor tweedehands kinderkleding. Het gaat dit keer om najaar- en winterkleding. De verkoop vindt plaats van 10.00 uur tot 11.30 uur in Kulturhus, Nieuwe schoolweg 5 in Hoge Hexel. De toegang is gratis.

Op de beurs kun je voor tien euro een stand huren om zelf je tweedehands kinderkleding te verkopen. Elke verkoper bepaalt zelf de vraagprijs. De opbrengst van de kledingverkoop is geheel voor de huurder. (Alle stands zijn verhuurd). Kleding dat na afloop overblijft, kan worden achter gelaten en wordt gedoneerd aan de St. Kinderhulp Tsjerobylramp.nl uit Vriezenveen. Van de opbrengst van de standverhuur worden de organisatiekosten betaald. Daarnaast blijft er een leuk bedrag over voor het goede doel, EKIKO!

Wie nog nooit deze beurs heeft bezocht, moet zeker eens komen kijken. Bij veertig stands koop je, voor weinig geld, de leukste (merk)kleding. Voor meer informatie of stand verhuur, bel of app: Hetty van der Sar, 0546-697400 of 06-23541755 of mail naar info@hekselselofje.nl. Facebook @kinderkledingbeurshogehexel