Ommen

Kinderen Ommerkanaal missen meesters en juffen

Door de redactie

Een mooi gekleurd schoolplein en mooie liefdevolle boodschappen vanuit huis van de kinderen voor de meesters en juffen van CNS Ommerkanaal: 'We missen jullie'.

De kinderen van cns Ommerkanaal missen hun juffen en meesters (en natuurlijk ook de klasgenootjes) nu ze niet meer naar school kunnen. Om dat te laten zien hebben de kinderen afgelopen weekend het schoolplein mooi versierd. Ook hebben de kinderen thuis een boodschap voor de meesters en juffen gemaakt, zichtbaar vanuit de lucht!

De kinderen kwamen op dit idee door de speciale Hart van Nederland-drone oftewel de drone tegen Corona. Deze drone vliegt elke dag over een provincie om boodschappen van liefde en steun vast te leggen.

Alle creativiteit is uit de kast gehaald om te laten weten hoeveel de meesters en juffen worden gemist en hoeveel hun werk wordt gewaardeerd!

De kinderen geven aan: ,,Door ónze meesters en juffen kunnen we elke dag toch ons huiswerk maken''. ,,Ook zorgen ze voor een brede lach op ons gezicht door leuke en leerzame YouTube filmpjes voor ons te maken''. ,,En zelfs Paul de Leeuw heeft samen met onze juf een lied gezongen''.

Top team

Op het mooi gekleurde plein en de boodschappen vanuit huis zijn teksten te zien als: 'We missen jullie', 'De kids missen jullie', 'Op jullie kunnen we bouwen', 'Bedankt Top Team'. Dit allemaal voor een dikke pluim aan de juffen en meesters van cns Ommerkanaal.