Hardenberg

Kerstshow Släpstick voor de hele familie in De Voorveghter

Door de redactie

Heeft de Grinch Chaplin's snor gestolen? Past Oliver Hardy door de schoorsteen?! Hoeveel trombones kan de kerstman op zijn kin laten balanceren? Wie jongleert er het beste met oliebollen? De mannen van Släpstick presenteren woensdag 11 december een gevarieerde collectie van kerstachtige sketches, vol feestelijke muziek, nostalgie en door glühwein gevoede hilariteit in De Voorveghter.

Släpstick trok voor kort de planeet over als de Wëreldbänd. Gesteund door het internationale succes, heeft de groep besloten dat zij ook binnen de Nederlandse en Vlaamse landsgrenzen onder de naam Släpstick optreedt. In De Voorveghter bouwen en repeteren de mannen hun nieuwste voorstelling A Very Släpstick Christmas om deze vervolgens voor het eerst voor Hardenbergs publiek te spelen.

Kaarten

Kaarten (aanvang 19.00 uur) zijn op de website www.voorveghter.nl te bestellen, telefonisch via 0523-280350 of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer