Hardenberg

Kerstsamenzang in de Willem Hendrik Zwart Hal

Door de redactie

Op zaterdag 15 december zal de Kerstsamenzang plaatsvinden in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld om 20.00 uur met Ad Huetink op het orgel.

Bij Kerst denken we vaak aan kaarsen, gezellig bij elkaar komen, lekker eten en drinken…Maar Kerst is in de eerste plaats het feest van het Licht. Jezus noemde zichzelf het Licht van de Wereld. In een vaak zo donkere wereld brengt Hij licht. Daarvan willen wij met elkaar zingen. Zij nodigen u van harte uit voor de gezellige Kerstsamenzang. U wordt muzikaal begeleid door Ad Huetink op orgel. Bekende liederen worden afgewisseld met enkele muzikale werken. Op het programma staan onder andere: Es ist das heil uns kommen her (J.S. Bach), Daar is uit 's werelds duistre wolken (J. Zwart), Hear my Prayer (F. Mendelsohn), Improvisatie bekende oude kerstliederen (A. Huetink) en Heerlijk klonk het lied (F. Asma). Kortom, kom en breng uw familie en buren mee voor een avond heerlijk zingen. De Willem Hendrik Zwart Hal wordt omgetoverd in een prachtige kerstsfeer.

Reserveren?

U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via de site: www.huetink-royalmusic.nl. De entree bedraagt tien euro perp persoon inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis toegang. De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem. Voor het programma verwijzen zij u naar de site www.huetink-royalmusic.nl.