Hardenberg

Kerstmarkt Slagharen traditiegetrouw op kerkplein

Door de redactie

Op vrijdag 13 december, vanaf 18.00 uur, wordt de Slagharense kerstmarkt gehouden. Op het kerkplein vragen diverse kraampjes van ondernemers en verenigingen/stichtingen uit Slagharen hun aandacht.

Dit jaar zal, na het succes van vorig jaar, de tweede editie van de 'foute-kersttrui-verkiezing' plaatsvinden. Alle bezoekers worden uitgenodigd om creatief en vol enthousiasme een leuke kersttrui aan te trekken. De meest creatieve bezoeker wordt verrast met een leuke prijs.

Daarnaast zal dit jaar ook een gezellige tent worden geplaatst waar een workshop 'kerststukjes maken voor échte mannen' wordt georganiseerd. In samenwerking met TRS en Carnavalsvereniging de Turftrappers zijn alle mannen van Slagharen e.o. hiervoor uitgenodigd. Om deel te nemen kan men zich binnenkort inschrijven. De inschrijvingsmogelijkheid daarvan zal via de Facebookpagina worden gepubliceerd. Na afloop van de workshop, is er in de tent een gezellig afterparty. Al met al wordt het een sfeervolle kerstmarkt op het kerkplein in Slagharen. Met voor elk wat wils en hopelijk in een gezellige winterse sfeer.