Hardenberg

Kerstkaartenactie voor ouderen succes! "Aandacht voor wat echt telt!"

Door de redactie

Vorige week werden in de gemeente Hardenberg meer dan 150 kerstkaarten bij verschillende ouderencomplexen bezorgd. Van Dedemsvaart tot aan Bergentheim hebben inwoners een blijk van aandacht gegeven richting de ouderen, en meegedaan aan de kerstkaartenactie.

Om in de aanloop richting de feestdagen onze ouderen een stukje hoop toe te wensen, initieerde de ChristenUnie Hardenberg de kaartenactie: "Aandacht voor wat echt telt!"

Bij verschillende supermarkten in de gemeente, konden inwoners een kerstgroet achterlaten op een kerstkaart. De kaarten werden verzameld in een blauwe box en op 18 december bij de verschillende ouderencentra bezorgd. "het was een dankbaar moment, om de geschreven kaarten te bezorgen en af te geven." Aldus Wiepie van der Veen, raadslid vanuit de ChristenUnie Hardenberg. Naast de kaarten die beschikbaar waren gesteld in de supermarkt, waren er ook eigen gemaakte kerstkaarten afgegeven. Zowel vanuit de betrokken inwoners, als vanuit verscheidene zorginstellingen, werd positief op de kaartenactie gereageerd. De partij is dankbaar voor de betrokkenheid vanuit de inwoners van de gemeente, en de hoopvolle boodschap die hiermee richting de ouderen afgegeven is. "We hopen samen aandacht te houden voor ouderen, vooral in deze lastige tijden" Aldus de ChristenUnie Hardenberg die dankbaar terugkijkt.