Hardenberg

Kerstconcert Gereformeerd Mannenkoor 'Looft de Heer'

Door de redactie

Op vrijdag 20 decemberom 20.00 uur vind in de Westerkerk te Bergentheim (Dr. H.J. Postlaan 9) het kerstconcert van het Gereformeerd Mannenkoor 'Looft de Heer' uit Mariënberg plaats.

Het Gereformeerd Mannenkoor 'Looft de Heer' is in 2005 opgericht en staat al ruim vijf jaar onder enthousiaste leiding van dirigent Wilmer Plaggenmars. Elke donderdagavond repeteert het koor in het kerkgebouw 'de Ark' in Mariënberg. Het repertoire bestaat voornamelijk uit psalmen en geestelijk liederen. Naast het geven van concerten verzorgt het koor ook optredens in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Na het succes van voorgaande jaren zijn ook dit jaar opnieuw het kinderkoor 'Daar juicht een toon' en het jeugdkoor 'De jonge lofstem' present. Zowel het kinderkoor als het jeugdkoor staan onder leiding van Ellen Smith. Daarnaast verleent het kinderkoor Jeuël en jeugdkoor Jedidja uit Hollandseveld hun medewerking. Deze twee koren staan onder leiding van Ellen Smith en Erika Moree.

Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Horst, orgel en Wilmer Plaggenmars, piano.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang is vrij, er wordt een collecte gehouden ter dekking van de onkosten. In de pauze kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, thee of fris. Wilt u genieten van een avond zang, muziek en samenzang? Wilt u samen met ons de komst van onze Redder en Heiland gedenken? U bent u van harte welkom op dit concert.