Twenterand

Kerk.nu dienst

Door de redactie

In het Kerkelijk Centrum Irene, Julianastraat 27 te Vroomshoop, is op 17 maart een Kerk.nu dienst. De dienst begint om 10.30 uur, vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar.

Het Kerk.nu team is druk met de voorbereidingen op wederom een heerlijke dienst. Deze keer focust men op het vinden van een 'rustpunt'. Samen naar de zee op en alvast vooruit kijken naar de boottochtjes als straks de lente er weer aankomt. Als we weer heerlijk aan het water of op het water zitten. In de hectiek van het leven is het fijn als we Jezus aan boord hebben van onze levensboot. Maar wat voor rol vervult Hij bij jou aan boord? Laat jij het toe, dat Hij af en toe de stormen in je leven een halt toeroept? Of vind je dat eerder irritant en laat je Jezus liever rustig op het achterdek liggen? Wat voor rol mag

Jezus spelen in jou leven? Om in scheepstermen te blijven; is God jouw stuurwiel of jouw reservewiel? Waar haal jij je rust vandaan? Wat maakt dat jij tot jouw bestemming komt? Egbert-Jan Haselhorst zal voorgaan en de dienst wrodt begeleid door de vaste Kerk.nu band.