Hardenberg

Kennismaken met verschillende sporten op de sportmarkt

Door de redactie

De gemeente Hardenberg organiseert op zaterdag 14 september een sportmarkt op de Markt in Hardenberg. De sportmarkt wordt georganiseerd in samenwerking met Prins Sport en verschillende sportverenigingen uit de gemeente Hardenberg. De sportmarkt is voor iedereen (jong en oud!) die het leuk vindt om te zien welke sporten er zoal in de gemeente te beoefenen zijn. Inschrijven voor de sportmarkt is niet nodig en deelname is gratis. Waar? Op de Markt in Hardenberg. Wanneer? Zaterdag 14 september. Hoe laat? Van 13.00 - 16.00 uur.

Aanbod van verschillende sporten

Zestien sportverenigingen laten op de sportmarkt zien waarom hun sport leuk is om te beoefenen. De volgende sporten zijn te zien op de sportmarkt: honk- en softbal, schaken, twirlen, turnen,tafeltennis, korfbal, volleybal, jeu de boules, tennis, voetbal, golfen

en sjoelen. Ook staat er op de sportmarkt een 'Feel Good fitnessplein' waar toeschouwers kennis kunnen maken met de sporten dansen en fitness. Vrijwilligers van alle sportverenigingen zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies over de sport.