Hardenberg

Kennismaken met Puur Afscheid

Door de redactie

Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart houdt Puur Afscheid open huis. Een ieder is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te komen maken met het gehele team. Belangstellenden zijn welkom om kennis te komen maken met Puur Afscheid op vrijdag 1 maart van 16.00 tot 20.00 uur en zaterdag 2 maart van 10.00 tot 16.00 uur, adres: Dorpsstraat 54 in Kloosterhaar.

HOOKMEDIA Design

Wie/wat is Puur Afscheid en wat maakt hen zo bijzonder?

Puur Afscheid is een coöperatief samenwerkingsverband waarin ieder vanuit eigen professie de verschillende aspecten die een afscheid waardevol maken aanbiedt.

Daarbij zijn ze dienstbaar aan elkaar en aan de nabestaanden om aan de laatste wensen zo goed mogelijk gehoor te geven. Puur Afscheid is voor iedereen toegankelijk, ook als je elders een uitvaartverzekering hebt afgesloten. Puur Afscheid is werkzaam in de gemeenten: Hardenberg, Ommen, Twenterand, Hellendoorn, Wierden, Dalfsen, Almelo en Tubbergen.

Eduard Kleinlugtenbelt en Janine van Braam werken samen als uitvaartverzorger. Het team van Puur Afscheid wordt versterkt door de samenwerking met Rosita van de Kruk, zij verzorgt afscheidscatering, en Jasper van der Zwan die gespecialiseerd is in afscheidsfotografie. Naast dit vaste team zijn er partners die hun medewerking verlenen en zich ook zullen presenteren tijdens de kennismakingsdagen. Denk daarbij o.a. aan grafmonumenten, as-sieraden, tekentherapie en muziek. Voor iedere bezoeker ligt er een wensenboekje klaar.