Twenterand

Kennisevent in Ondernemershuis

Door de redactie

Ondernemershuis Twenterand houdt op donderdag 28 februari vanaf 19.00 uur het kennisevent 'Over branding en slimme streken'. Met sprekers Gerben Löwik over de branding van Löwik meubelen en prof. dr. Gert-Jan Hospers over slimme streken en de kracht van het platteland. Ook wordt de derde editie van het Ondernemers Magazine Twenterand gepresenteerd en coördinator Rik Pape stelt het Ondernemershuis Twenterand 2.0 aan u voor.

Löwik Wonen & Slapen is een van de grootste woonboulevards van Oost-Nederland. Zij verkopen haar meubelen ver buiten de gemeente Twenterand. Gerben Löwik, oud-profwielrenner en tegenwoordig directeur, vertelt hoe je de marketing bij zo'n bijzonder bedrijf aanpakt.

Prof. Dr. Gert-Jan Hospers is bijzonder hoogleraar Transitie Stad en Regio aan de Radboud Universiteit en aan de Universiteit Twente. Aan de hand van thema's uit de inspiratieboeken die hij schreef, verhaalt deze citymarketinggoeroe op inspirerende wijze bij over 'slimme streken en de kracht van het platteland'.

Deze avond vindt ook de uitreiking van de derde editie van het Ondernemers Magazine Twenterand plaats aan door wethouder Bart-Jan Harmsen. In het magazine van initiator Jouke Zomer, tonen Twenterandse ondernemers zich aan de regio.

Het Ondernemershuis Twenterand staat na ruim twee jaar als een huis. Veel starters hebben de weg naar het Onderhuis weten te vinden. Maar het ondernemershuis is veel meer dan dat, het is een intermediair tussen ondernemers, overheid en onderwijs. Coördinator Rik Pape stelt het ondernemershuis 2.0 aan u voor.

Iedereen welkom

Het Kennisevent 'Over branding en slimme streken' is gratis te bezoeken voor ondernemers, studenten en geïnteresseerden. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur in het Ondernemershuis Twenterand aan de Weitzelweg 6 in Vriezenveen.