Hardenberg

Kendis Kids Open

Ingezonden

Van 19 augustus tot en met 23 augustus 2019 organiseert de jeugdcommissie van Tennis Club Hardenberg voor alweer de vijftiende (!) keer de Kendis Kids Open.

Gesponsord door Kendis ICT groep Nederland, mag dit tennistoernooi voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met zeventien jaar zich met afstand de leukste van de regio noemen. Elke ochtend samen trainen, om 's middags in bloedstollend spannende wedstrijden te strijden om de titel Kendis Kids Kampioen 2019. Elk jaar weer slaagt de organisatie erin een prachtige week te organiseren, waarbij er dit jaar voor het eerst ook de mogelijkheid wordt geboden om, onder begeleiding, te komen kamperen! Naast het verbeteren van je tennisskills, staat ook plezier hebben hoog op de agenda en worden er rondom het toernooi dan ook allerlei andere leuke activiteiten georganiseerd. Zo wordt die laatste schoolvakantieweek er eentje om nooit te vergeten!

Inschrijven kan nog tot en met 14 augustus 2019 via toernooi.nl en voor meer informatie kijk je op www.tchardenberg.nl-kendiskids.