Hardenberg

Kees Dusink Blues Band bij City Hall Blues

Door de redactie

Elke laatste vrijdag van de maand is er live bluesmuziek in de 'City Hall' aan De Esch 1 in Gramsbergen. Op 28 juni treedt de Kees Dusink Blues Band, de nieuwe band van meervoudig Dutch Blues Award-winnaar Kees Dusink, op in de voormalige trouwzaal. Het optreden begint om 21.00 uur.

Kees was de leadgitarist en componist van de legendarische Twelve Bar Blues Band. Hij richtte daarna Dusink Blues op (in 2018 de openingsact van CHB) en toert nu met zijn nieuwste formatie Kees Dusink Blues Band door Nederland en België. De band bestaat verder uit zanger 'Big Marc' Bocken, bassist Patrick 'Sideburn' Obrist, ritmegitarist Buzz Badweather en Frans Ogier op drums.

Kees Dusink's helden zijn Peter Green, Freddie King, Albert King en Albert Collins. Kees' band brengt de electric blues van de jaren '50 en '60 van John Mayall's Bluesbreakers en Fleetwood Mac terug. De Kees Dusink Blues Band verweeft alle nummers met een onmiskenbaar eigen twist en laat je de echte blues voelen zoals die altijd bedoeld was. Meer informatie op www.cityhallblues.nl.