Hardenberg

Karlijn naar de 'Knockouts' bij The Voice of Holland

Door de redactie

Karlijn Luisman uit Hardenberg is opnieuw door naar de volgende ronde van The Voice of Holland. Na een zinderende Battle, waarin ze samen met Robin het nummer 'Can you feel the love' van Elton John, uit de film The Lion King vertolkte, koos coach Ali B ervoor om Karlijn mee te nemen naar de Knockouts. "Ik ben er echt superblij mee omdat we er beiden helemaal voor gingen en echt in het nummer zaten", aldus Karlijn. Voor Karlijn is het een spannende week want aanstaande vrijdag al moet ze er staan in de Knockouts. Ze zal er alles voor geven om de gewilde live shows te gaan bereiken. The Voice of Holland is vrijdagavond 19 februari vanaf 20.00 uur te zien op RTL 4.

Vrijdag 12 februari was het erop of eronder voor Karlijn Luisman uit Hardenberg in The Voice of Holland op RTL4. En zoals de afgelopen weken te zien was, zijn deze spannender dan ooit door het invoeren van een compleet nieuw element: de pre-Battles. Daarmee lopen de kandidaten alsnog het risico naar huis gestuurd te worden, voordat ze überhaupt hebben opgetreden. Karlijn heeft na haar Blind Audition, met het prachtige numme 'You Say'van Lauren Daigle, gekozen voor haar favoriete coach Ali B. Het was aan Karlijn om met de tips en adviezen van Ali B op het zo gewilde 'Battle-podium 'te komen.

Karlijn moest het in de pre-Battle opnemen tegen Robin Kuipers en de vier dames van Younique. Younique is een soort next-level OG3NE. Ze zijn niet met zijn drieën, maar met zijn vieren. Samen zongen ze 'Can You Feel The Love Toninght' van Elton John uit de film Lion King. Younique haalde de Batltles niet en werden naar huis gestuurd. Karlijn en Robin vochten om de titel 'queen of the jungle' en brachten de studio in 'Lion King sferen'. Het was spannend, maar Karlijn is door naar de Knock-out. Robijn mocht nog plaatsnemen op de 'save'-stoel van Team Ali B.