Hardenberg

Kanovereniging Hardenberg-Vecht verzorgt cursussen in zwembad

Door de redactie

Kanovereniging Hardenberg-Vecht verzorgt in de komende wintermaanden, van oktober tot en met maart 2020 op zaterdagen, introductiecursussen in zwembad De Slag. Instructeurs van de kanovereniging brengen cursisten de eerste beginselen bij van de kanosport. En vanaf april 2020 kan het geleerde in de praktijk worden gebracht bij vaartochten over de Vecht vanuit het nieuwe clubgebouw aan de Molengoot.

Op zaterdagavond 19 oktober start de eerste cursus in zwembad De Slag. De introductiecursus van 19.15 uur tot 20.15 uur, die 8 keer plaatsvindt in de maanden oktober tot en met maart 2020, biedt een uitstekende basis om kennis te maken met de kanosport. In het zwembad wordt met kajaks van de vereniging geoefend en gevaren.

Heb je belangstelling? Wil je meer weten over deze wintercursus en over het lidmaatschap van de kanovereniging? Neem dan per mail contact op met secretaris@kvhardenberg-vecht.nl. Of kom langs op de verenigingsavond (vrijdagavond) bij ons clubgebouw aan de Europaweg 12 in Hardenberg (aan de Molengoot in het Vechtpark) vanaf 19.00 uur.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol is vol.