Hardenberg

Kandidaat-Rozentrio's kunnen zich melden

Door de redactie

Van maandag 31 juli tot en met zaterdag 6 augustus wordt de 46e Dedemsvaria georganiseerd. Gedurende de feestweek vormt een Rozentrio hét gezicht van Dedemsvaart. Voor 2017 is het bestuur op zoek naar nieuwe gezichten.

Tot 1 februari kunnen dames van twintig jaar en ouder zich aanmelden bij info@dedemsvaria.nl. De kandidaten worden verzocht een foto mee te sturen. Van de kandidaten wordt verwacht dat zij spontaan, actief en gedurende de gehele feestweek beschikbaar zijn. Ook moeten zij in de aanloop naar de feestweek van 2017 beschikbaar zijn voor promotiedoeleinden. Het bestuur is ook op zoek naar een nieuw minitrio, de kandidaten daarvoor worden gezocht in de leeftijdscategorie 9-11 jaar (basisschoolleerling). Zij moeten beschikbaar zijn op 31 juli en op 2 augustus.

Inschrijving

De inschrijving sluit op 1 februari. Daarna buigt het bestuur zich over de aanmeldingen en wordt er een eerste selectie gemaakt. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats voor publiek in MFC de Baron en wel op vrijdag 10 maart. De avond begint om 19.30 uur. Rond 22.00 uur zullen de nieuwe trio's bekend zijn.