Hardenberg

Kan Ayurveda Alzheimer Genezen?

Door de redactie

Iedere drie seconden krijgt iemand in de wereld de diagnose dementia. Van dementia komt Alzheimer het meeste voor. Er zijn inmiddels miljarden euro's geïnvesteerd in onderzoek naar het juiste medicijn. Dat is nog niet gevonden.

In 2010 stierf mijn vader aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer (AD). Ik draag niet alleen mijn vader's naam, in veel opzichten lijk ik ook op hem. Het was in die tijd dat ik mijn aandacht richtte op het steeds meer leren over deze ziekte. Wanneer en waar begint deze aandoening en wat kunnen we eraan doen? Ik bestudeerde de laatste inzichten in wetenschappelijke artikelen en dook diep in de enorme wijsheid van de Ayurveda om antwoorden te vinden op mijn vele vragen. Ik kreeg antwoorden van beide kanten en deze inzichten wil ik graag met u delen in mijn lezing:

Kan Ayurveda Alzheimer genezen?

Locatie is Kulturhus De Spil – zaal Ruitenveen/Palthe, Kon. Julianalaan 10, 7711 KK Nieuwleusen.

Datum en tijdstip: woensdag 4 december van 19:30 tot 21:30 uur.

Kaarten á 15 euro zijn van te voren te bestellen op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kan-ayurveda-alzheimer-genezen-83125439427/

Cornelis Peters, Ayurveda-dokter én directeur van het Europa Ayurveda Centrum, geeft nationaal en internationaal lezingen over de mogelijkheden om met natuurlijke middelen cognitieve achteruitgang te herstellen.

Hij is te bereiken op cornelis@ayu.nl en mobiel op 06-52416523.