Hardenberg

Kamst Mode geeft 25 euro voor je oude jas

Door de redactie

Zo langzamerhand is de jasseninzameling van Kamst Mode een bekend fenomeen. De klanten van Kamst Mode leveren ieder jaar hun oude jassen in voor het goede doel.

De inzamelingsactie is jaren geleden ontstaan. De jassen werden destijds persoonlijk door de familie Kamst afgeleverd bij stichting Droga in Bialystok (Polen). Hier werden de winterjassen uiterst hartelijk en met open armen ontvangen. De jassen werden door de stichting verspreid onder gezinnen die het enorm hard nodig hadden.

Helaas zijn er ook in onze eigen regio veel mensen afhankelijk van donaties. Daarom houdt Kamst het tegenwoordig dichter bij huis en ondersteunt met de inzamelingsactie de Regionale Kledingbanken.

De Regionale Kledingbanken werden de afgelopen jaren verblijd met honderden jassen van vrijgevige Kamst-klanten. Alhoewel Kamst Mode zich uitsluitend richt op damesmode worden er ook heren- en kinderjassen ingezameld. Ook andere kledingstukken zijn meer dan welkom en krijgen via de Kledingbank een tweede leven. Kortom: het is tijd om de kapstok en de kasten weer eens flink op te ruimen. Er is wel een vriendelijk verzoek: de jassen/kledingstukken moeten schoon en netjes draagbaar zijn.

Het inleveren van oude jassen/kledingstukken wordt ook nog eens beloond door Kamst Mode. Iedereen die 1 of meerdere items inlevert ontvangt een cadeaubon ter waarde van 25 euro. De inzamelingsactie loopt van 4 tot en met 6 november.