Ommen

Kampvuuravond bij 't Golfje

Door de redactie

't Golfje organiseert dit seizoen een aantal huiskamerconcerten in de kantine. Om zo divers mogelijke doelgroepen aan te spreken wordt er 23 juni, van 20.00 tot 22.00 uur, gezellig buiten met elkaar rond de vuurkorf gezongen. 't Golfje goes 'Rond het kampvuur' nmet Hennie Groen.

Simon Felix

Hennie Groen neemt haar gitaar mee. Als jij je telefoon of tablet meeneemt voor de songteksten maakt men er gezamenlijk een gezellige avond van. Gezellig meezingen, wat drinken, chips en marshmallows erbij en genieten van de dansende vlammetjes in het vuur. Alle ingrediënten voor een leuke ontspannen avond dus! Voorverkoop 15 euro inclusief drinken, lekkers en hapjes, inclusief minigolfen vanaf 18.00 uur tot aanvang concert. Kaarten aan de deur kosten 17,50 euro. Kom gezellig en neem je vrienden, buren of familieleden mee voor een ontspannen avond! Je kunt je nog aanmelden door te mailen naar info@tgolfje.nl.

Wie is Hennie Groen?

Hennie is een veelzijdige Dedemsvaartse. Ze zingt al ruim 20 jaar in coverband Purple Mind, heeft verschillende voorstellingen met kinderen gemaakt en speelt zelf ook al jaren toneel. Ze heeft in meerdere producties van Muziektheater Vakk meegedaan waar zij ook dit jaar in de musical Shrek meespeelt. In het dagelijks leven is ze werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs waar ze bijna dagelijks haar gitaar erbij pakt om een vrolijke noot met de kinderen te zingen. Die gezelligheid wil ze nu ook eens bij een kampvuurtje laten zien. Optreden is haar grote passie en vooral het enthousiasme overbrengen op de mensen. Hennie brengt bij 't Golfje gangbare meezingers van jaren 60 tot nu. Van The Rolling Stones, tot Duncan Laurence, van Guus Meeuwis tot Lady Gaga, van ABBA tot Guns 'n Roses. Er komt dus van alles voorbij! Vooral zelf lekker meezingen is het motto van deze avond.