Hardenberg

Kampeerdorp de Zandstuve wint drie awards in één week

Door de redactie

Het regent prijzen bij Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze. De camping kreeg eind 2018 al het predicaat ANWB Topcamping en won deze week nog eens drie awards. Afgelopen zondag werden de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2019.

Kampeerdorp de Zandstuve werd Kids Vakantieaanbieder van het jaar 2019 in de categorieën 'glamping' en 'kamperen' en won afgelopen week ook al de Zoover Award Zilver.

Camping en Glamping van het jaar 2019

De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs. In de categorie Glamping liet het Overijsselse Kampeerdorp de Zandstuve de concurrentie ver achter zich. Ook in de categorie kamperen is de Zandstuve favoriet. Volgens de stemmers vooral door het unieke animatieprogramma en theater met de populaire karakters van het Stuufeiland.

Zoover Award Zilver

Gedurende het hele jaar 2018 zijn er reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. De gast beoordeelde Kampeerdorp de Zandstuve in 2018 gemiddeld met een 8.2 en won hiermee de Zoover Award Zilver.

Over Kampeerdorp de Zandstuve

De kracht van de Zandstuve zit in het uitgebreide recreatieprogramma en de eigen musicals. Natuurlijk biedt het complete pakket aan faciliteiten alle ingrediënten voor een onbezorgd vakantie."Onze gasten een zorgeloze welverdiende vakantie bieden, dat is waar onze enthousiaste medewerkers voor staan. Zo fijn dat dat door onze gasten ook zo ervaren wordt door ons te belonen met maar liefst 3 awards. Dan kun je alleen maar super trots zijn", aldus Wouter van der Meer, parkmanager.De Zandstuve is een echt familiebedrijf, met de tweede generatie aan de leiding, en bestaat dit jaar 50 jaar. Een mooi begin van een jubileumjaar.