Twenterand

Kaartverkoop voor gala-avonden en Groot Carnaval van De Smoezen

Door de redactie

Carnavalsvereniging De Smoezen uit Vroomshoop organiseert op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari de jaarlijkse Gala-avonden in activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop.

Het beloven weer twee bijzondere avonden te worden met veel creatieve optredens vol humor en een verrassende kijk op de samenleving. Prins Marten I (Marten Dijkstra) en adjudant Edward (Edward Olthof) hopen veel bezoekers te mogen begroeten tijdens deze avonden. Dit jaar is het thema Glitter en Glamour. De rode loper ligt beide avonden vanaf 19.00 uur klaar. Het programma start om 19.45 uur.

Kaartverkoop

Kaarten voor deze avonden zijn verkrijgbaar in de voorverkoop. Belangstellenden kunnen op zaterdag 2 februari kaarten kopen bij Café Kremer in Vroomshoop. De kaartverkoop start om 9.30 uur voor leden van De Smoezen. Vanaf 11.00 uur kunnen niet-leden kaarten bemachtigen. Leden betalen tien euro per toegangskaart, niet-leden vijftien euro. Er kunnen maximaal zes kaarten per persoon worden gehaald. Voor 65- plussers is er nog tot en met woensdag 30 januari de mogelijkheid om toegangskaarten te kopen bij Stichting ZorgSaam Twenterand, gevestigd in Het Punt te Vroomshoop. Hier zijn alleen kaarten voor vrijdagavond 8 februari beschikbaar. Op zaterdag 2 maart is er vanaf 20.30 uur het Groot Carnaval bij De Zandstuve. Geen zin om in de rij te staan? Koop dan je kaartje online via de website van De Smoezen of bij Dennis Fashion in Vroomshoop. De entree voor leden is zes euro en niet-leden betalen elf euro.

Carnavalsweekend

Tijdens het carnavalsweekend van 2019 staan de volgende activiteiten op het programma: vrijdag 1 maart: grote kinderoptocht Willibrordusschool en de Schakel. Start om 8.30 uur vanaf de Willibrodusschool; sleuteloverdracht in het gemeentehuis te Vriezenveen. Vertrek 19.00 uur vanaf Partycentrum De Zandstuve; The Fabulous Key Party. Aanvang 21.00 uur bij Partycentrum De Zandstuve. Zaterdag 2 maart: Kindercarnaval. Aanvang 11.00 uur bij Partycentrum De Zandstuve; Carnavalsviering om 19.00 uur in de R.K. Willibrordkerk Geerdijk; Groot Carnaval vanaf 20.30 uur bij Partycentrum De Zandstuve. Zondag 3 maart: deelname aan de carnavalsoptocht in Geesteren. Start om 11.11 uur. Maandag 4 maart: bezoek aan de Spekscheeters te Vasse. Vertrek 13.30 uur vanaf Café Kremer (opgave verplicht); Rosenmontagsbal. Aanvang 20.30 uur bij Café Kremer. Voor meer informatie kunt u terecht op website www.desmoezen.nl.