Ommen

Juwelier Zandbergen gaat verder als goudsmid

Door de redactie

Na 21 jaar stopt Juwelier Zandbergen in Ommen en gaat verder als goudsmid aan de Jhr. Van Nahuysstraat 25 in Ommen.

In juni 2000 zijn Ingreth en Bennie Zandbergen begonnen met hun goudsmids atelier/ juwelierszaak aan het Vrijthof in Ommen. "We hebben daar altijd met heel veel plezier gewerkt en een goede band opgebouwd met menigeen en daardoor een mooie vaste klantenkring verworven. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Omdat de tijden veranderen en we ook aan onze leeftijd denken hebben we besloten om met de Juwelierszaak te stoppen en als goudsmid ineen kleine werkplaats door te gaan met het repareren van sieraden en mooie nieuwe sieraden maken".

Omdat Bennie nog steeds passie heeft voor zijn werk is hij blij om dit nog door te kunnen zetten. Omgang met klanten is echt zijn ding. Vooral sieraden maken in opdracht geeft hem veel energie. Contact met mensen praten over zijn vak en daardoor opdrachten kunnen maken precies zoals de klant het bedoeld heeft dat is waar hij het voor doet.

"Mensen blij maken met sieraden waar een herinnering aan zit en waar men van jong tot oud blij mee is, hierdoor heb je vaak fijne gesprekken met mensen, vaak zegt hij door deze gesprekken lach je soms met je klanten maar huil je soms ook met je klanten. Vanaf mei kun je ons vinden aan de Jhr. Van Nahuysstraat 25 in Ommen. Onze openingstijden zijn dan van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. We willen onze klanten heel hartelijk danken voor het vertrouwen die ze altijd in ons hebben gehad en we zien u graag terug in onze werkplaats. Voor een afspraak bel, 06-10202369", aldus Ingreth en Bennie Zandbergen.